…dar mai ciudat. Si inca de la Google. WTF?
Este ciudat ca plicul a venit pe numele sotiei, nu al meu. Daca la mine ar fi fost scuzabil, ca cine stie pe unde as fi dat cu subsemnatul, ea nu are nici o tangenta cu domeniul online. Cineva face schimb de baze de date cu clienti si n-am aflat? :B

and
Poate sunt treburi pe care nu sti ca le face :-D
interesant e ca e valabil doar pentru conturile adsense mai noi de 14 zile desi eu am de ceva timp (si nu-l mai folosesc deloc)
adwords* (pardon me :} )
Tocmai mi-am primit si eu plicul. Spam in toata regula.
100% nu am bifat send newsletter la AdWords.
Cristi Cons, corect, dar daca ar fi sa faca ceva fara sa stiu in nici un caz nu si-a face cont de AdWords :D
there’s no thrill in making yourself an adwords account? :lol:
E clar! Esht supt papuc.
Tz tz tz. Ce generatzii, dom’le. Unde sunt barbatzii d’antan?
:rofl:
Si eu am primit fix acum 5 minute plicul. Am impresia ca te ia dupa adresa din Google Checkout, cel putin e singurul loc unde imi amintesc sa fi pus adresa completa.
Are vreunul dintre voi cont la Raiffeisen? Ca, din cite stiu eu, e ceva parteneriat intre ei si AdWords. Si presupun ca se folosesc de adresele din baza de date a bancii.
Partea haioasa e urmatoarea: eu am avut card la astia, acu’ multi ani, si m-am trezit cu un voucher similar (ma rog, doar 150 de lei, nu 200 de lei) pe care nu pot sa-l folosesc decit daca las datele cardului.
Ceva similar se face şi cu Banca Transilvania, dar pe persoane juridice:
http://www.bancatransilvania.ro/index/398/228.html
Eu primisem creditul respectiv pe mail, la fel ca LittleBro http://www.littlebro.eu/2009/06/criza-loveste-google.htm
wow! spam REAL ! :D
L-am primit și io!
Chiar azi mi-a venit si mie plicul. Ciudat, n-am apucat inca sa intru pe pagina si sa vad in ce conditii se da voucher-ul ala, dar daca nu e cu tot felul de tiganii, atunci am de gand sa profit putin de el, macar o luna, pentru promovare.
Stii care e faza? Nu a facut nimeni nici un schimb de date. Ai un cont adsense facut pe adresa ta si pe numele tau. Acum nu mai stiu pe ce mail ti-ai facut:)). Aceasta promotie a fost trimisa acasa la toti utilizatorii Google Adsense. Citeste si tu cu mai multa atentie ce contine plicul ala, ca doar scrie ca e pentru utilizatorii Adsense.
Care parte din “plicul a venit pe numele sotiei, care nu are absolut nici o tangenta cu domeniul online” nu a fost suficient de clara?
Sunt foarte dezamagit ca nu ai gasit discutia mea despre pretul la case din 2005 cu tine, zoso si johnny (cand ziceam ca dolarul/euro poate sari), la fel si povestile de pe “daca vrei sa stai la casa intra aici”
La fel si pe “criza mondiala” cand ma ofeream sa cumpar terenuri prin octombrie garantand oricui ca le va cumpara ulterior la jumatate de pret.
“Profeti” au fost destui insa “voi” i-ati impuscat fara nici o remuscare. Ce e mai tris e ca va consideram “prieteni”, credeam ca o sa-si aduca aminte cineva.
Ghinion..
Extra3OO, scuze ca ma bag, dar nu crezi ca e putin off-topic? .. Pt asa ceva este sectiunea “Contact”.
Salutari! ;)
aia nu e sectiune, e doar un mail. ;)
In plus eu tocmai exemplificam socialismul din online-ul romanesc, unde fiecare spune ce vrea insa fara “a cita sursa”. Fara a oferi “credit” cuiva. Unde “profetii” sunt impuscati pentru ca “deranjeaza”.
Unde trebuie sa fii pregatit sa te atace toti tampitii, din toate partile, in acelasi timp ramanand singur in cucul gol pentru ca tot atunci vei avea surpriza neplacuta sa iti descoperi prieteni care nu numai ca nu se vor obosi sa-ti ia apararea, ci te vor ura nu pentru ceea ce esti, ci pentru ca nu suporta ideea ca cineva din anturajul lor sa gandeasca “altfel”, sa se ridice peste nivelul “multimii” si inclusiv al lor. Cu alte cuvinte .. “socialism de tip nou”, cu fata umana. Drepturi pentru toti insa obligatii mai din parti..
Abia asta e adevaratul SPAM, mutarea responsabilitatii pe spinarea altuia, “pentru ca ne pasa”. Miliardele de pagini optimizate SEO (ca a ta) sunt nimic pe langa junk-ul si mediocritatea la care se ajunge eliminand extremele, indiferent care ar fi ele.
Ban him, Pig :p
Pigule, da-l afara din cotetz… :))
Pai in plic zice sa intri pe site-u google/adwords si sa folosesti codurile alea. Nu a incercat nimeni sa vada care e schema? Mie imi apare pe plic adresa care am dat-o eu Google-ului. Parca n-as zice ca e spam. FratePorc, cred ca te inseli, eu zic sa verifici adresa din contu de adsense
da am primit si eu acest plic,dar inca nu am inteles foarte bine despre ce este vorba daca mi-ati putea explica :)
Si eu l-am primit.. Cat despre oferta, am citit pe net de ea mai demult. Spam in toata regula
Eu nu mai zic nimic. M-am inregistrat acum 3 saptamani si nici in ziua de azi n-am primit aprobarea pentru deschiderea contului. N-am primit nici macar un refuz. Nimic!
Goagăl :))
Poate ai contul adsense pe numele sotiei. ;))
It’s all about the money :)). Te mai miri ca primesti spammuri pe email!
Eu nu cred ca e spam, eu cred ca e o “noua metoda de publicitate”
O fi spam, n-o fi spam, o fi spam, n-o fi spam…si tot asa!
De ce ar fi spam? e doar o simpla reclama! Asa cum multe firme din Romania isi fac reclama prin posta, + se trimite doar la utilizatorii de adwords, so nu e spam, pentru ca daca le folosesti programul acea informatie te intereseaza! Si daca nu le folosesti programul e posibil sa te intereseze.
Pentru ca este nesolicitat. Si, in general, pentru ca asa zic eu.
Asa am primit si eu, in vara :) Daca nu ma insel, este pentru google adwords, dar mie mi-a venit fiindca sunt la ei cu adsense-ul.
Nu cred ca face google spam in valoare de peste 200 lei :))